С призива си всички да мълчат до избирането на изтребители,

...
С призива си всички да мълчат до избирането на изтребители,
Коментари Харесай

Марешки: Президентът се изживява като герой от Мълчанието на агнетата

С апела си всички да мълчат до избирането на изтребители, президентът Румен Радев на процедура наруши българската Конституция. В чл.39 се споделя: „ Всеки има право да показва мнение и да го популяризира посредством слово - документално или устно, посредством тон, изображение или по различен метод ”. Аз и парламентарната група на ВОЛЯ отхвърляме да мълчим!

Това се споделя в позиция на Веселин Марешки, водач на ВОЛЯ и зам.-председател на Народното събрание. В текста написа още:

Недопустимо е президентът да упорства за безмълвие, когато пред очите ни се прави най-големият обир от народа ни. Вероятно президентът се изживява като воин от „ Мълчанието на агнетата ”. Но българският народ не е безмълвно стадо! Позицията на Радев е знак единствено за едно- че и той има някакъв интерес от договорката и трепери тя да не се скапе. 

От деня на вземането на това решение до през днешния ден всички партии гузно бягат от тази тематика. Единствено ние от ВОЛЯ пазиме парите на народа от плячкосване. Българска социалистическа партия сякаш бяха срещу, само че за часове си смениха мнението, след среща на лидерката им с американския дипломат. Т

ака наречените патриоти преди изборите също бяха срещу, само че с влизането им във властта обърнаха палачинката. Кое ги е стимулирало да се отметнат от позициите си, можем единствено да гадаем.

ВОЛЯ упорства за необятен публичен спор и референдум защо да се изхарчат тези близо 10 милиарда лева- за самолети ли или за опазване на здравето, обучение, сигурност и пенсии. Както към този момент сме съобщавали, при наша анкета онлайн едвам 3% от запитаните са съгласни с този обир. Всички останали българи желаят тези пари за възстановяване на основни за живота на хората браншове! И това е вярното решение. Другото е занемареност, задкулисие и корупция.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР