С призив за проверка на всички сигнали и слухове за

...
С призив за проверка на всички сигнали и слухове за
Коментари Харесай

Премиерът също е за изсветляване на корупцията - но и в службите

С апел за инспекция на всички сигнали и клюки за корупция, само че и за поддръжка за изсветляването ѝ в службите - по този начин министър председателят Николай Денков отговори на настояването на президента, в случай че има информация за корупция в президентството, способените органи да оповестят всички обстоятелства за това.

" Още в първите дни, в които " Продължаваме промяната " и " Демократична България " влязоха в политиката дружно поставихме въпроса за това, че всички сигнали, всички клюки, за които има учредения, би трябвало да бъдат разследвани и тези следствия би трябвало да приключат с краен резултат и там, където има нарушавания на закона и със съответните присъди ", съобщи министър председателят.

Той напомни, че от същата естрада в Министерския съвет преди няколко месеца е споделил, че вижда в службите “сляпо леке ” във връзка с корупцията.

" И тогава получих поддръжка единствено и само от " Продължаваме промяната " и " Демократична България ". Надявам се всички други в действителност да поддържат опцията дейно, в относително къси периоди и с крайни резултати да бъдат извършени тези следствия и истината да излезе нескрито, " сподели Денков.

По думите му всички останало са клюки и изказвания които единствено срутват доверието в институциите.

" Между другото, президентството го прави от много време, както сте видели и вие самите, " се обърна Денков към публицистите.

По отношение на идната ротация в кабинета той съобщи, че дали ще има смени и на министри, ще стане ясно след диалози, които още не са водени.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР