С призив към пациенти да отложат приема си в специализираната

...
С призив към пациенти да отложат приема си в специализираната
Коментари Харесай

Болница край Балчик призова пациенти с хрема и температура да отложат приема

С апел към пациенти да отсрочат приема си в профилираната болница за рехабилитация „ Тузлата “ край Балчик, в случай че се оплакват от температура, хрема и кашлица, излезе през днешния ден държавното здравно заведение. Причината е оповестената грипна зараза в народен мащаб. Посочен е и телефон на регистратурата, на който пациентите със признаци на грип да отсрочат приема си.
Болница „ Тузлата “ е профилирана в лекуването на заболявания на опорно-двигателния уред, периферна и централна нервна система, кожни болести и нарушавания на обмяната. Работи по контракт със здравната каса, Национален осигурителен институт, а също и предлага свободен банкет на пациенти.
„ Тузлата “ е на 6 км от Балчик и е известна с калолечението.
Междувременно от Районната здравноосигурителна каса в Добрич оповестиха, че поради случаи на COVID-19 в Плевен и Габрово се лимитира свободният достъп на жители до работните пространства в здравната каса, а пред гишето за легализация на здравни книжки на партера посетителите би трябвало да съблюдават отдалеченост от един метър между тях. От управлението на РЗОК приканват жителите отсрочат визитата си, в случай че не е незабавно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР