С приятни разходки и добро настроение минава днес деня за

...
С приятни разходки и добро настроение минава днес деня за
Коментари Харесай

Изкуствата превзеха Пловдив в деня за размисъл СНИМКИ

С приятни разходки и положително въодушевление минава през днешния ден деня за размисъл на пловдивчани. В навечерието на Европейските избори, градът под тепетата се е отдал на изкуствата и айляка.

Заведенията из центъра и дребните кафета са претъпкани с клиенти, предпочели да се насладят на топлото време. Градската градина се радва на смеха и играта на малчуганите, тепетата се обхождат от стотици туристи, а по калдъръмите на Стария град има десетки минувачи.

До стълбите на Каменица пловдивският Моцарт свири на цигулка, а до него в такт припява най-верният му другар - неговото куче. Малко по-надолу любопитни погледи притегля дама с марионетка в ръка. А пред Халите, до момента в който хората се разхождат из сергиите на фестивала " Вкусът на Пловдив ", се натъкват на жива скулптура, облечена в жълта одежда.

" Опитвам вкусотии, до момента в който премислям вота си ", показа пред marica.bg Гинка Лалова, която е пристигнала от Асеновград особено за празника с лакомствата.

В деня на размисъл остават затворени предизборните павильони и няма акции, а възбраната за използването на спиртни питиета, в това число и бира ще важи от 6:00 ч. до 20:00 ч. в неделя.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР