С привличането на Рик Джонатан и Спас Делев крилата в

...
С привличането на Рик Джонатан и Спас Делев крилата в
Коментари Харесай

Дорин Ротариу с минимални шансове да остане в Лудогорец

С привличането на Рик Джонатан и Спас Делев крилата в Лудогорец станаха 6. Останалите четирима са Кирил Десподов, Бърнард Текпетей, Дорин Ротариу и Мавис Чибота. Това значи, че двама от изброените са непотребни. И заради това е евентуално още през зимата да се стигне до разлъка с най-малко един състезател на тази позиция.
 Жуниор Брандао получава втори късмет в Лудогорец?
Жуниор Брандао получава втори късмет в Лудогорец?

Може да бъде пратен и в тим от efbet Лига

Като любимец за овакантяване се обрисува Дорин Ротариу, проучва " Мач Телеграф ". Той получи минимум игрово време през есента, само че и не го употребява по най-хубавия метод. Игра в 6 турнирни мача, а престоя на терена 241 минути. Започна добре - с гол при разгрома с 3:0 над ФК ЦСКА 1948, а в предпоследния мач за годината добави и една асистенция при унизителната загуба от Пирин в Разград с 3:5. Всеки от останалите флангови играчи с отбора е с по-добри индикатори от него. А от всички румънци, идвали в Разград, той е измежду най-зле представилите се.

Може да се мери единствено с Адриан Попа, който също като него бе крило, само че макар офанзивните си функционалности не вкара нито един гол, а се регистрира единствено с две асистенции напролет на 2019 година. Той и Андрей Препелица пък са двамата румънци с минимум трофеи - едвам по една и са най-кратко задържалите се.

Ако си тръгне в този момент, Ротариу може да се стане първият футболист от северната ни съседка, носил екипа на Лудогорец, само че невдигал купата.
 Станислав Генчев завърши с Лудогорец
Станислав Генчев завърши с Лудогорец

" Орлите " не желали да стопират неговото развитие
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР