С прилепнала жълта рокля и без грим се появи Памела

...
С прилепнала жълта рокля и без грим се появи Памела
Коментари Харесай

Беше един от най-красивите секссимволи, на 56 е направо неузнаваема

С прилепнала жълта рокля и без грим се появи Памела Андресън на Седмицата на модата в Париж. 

В града, прочут с изтънчената си мода и непреходната си грациозност, Памела Андерсън озари улиците с лъчезарното си наличие. Емблематичната 56-годишна актриса от " Спасители на плажа " несъмнено изненада всички с неналичието на грим на лицето си.

Актрисата бе съчетала роклята си с бежови токчета с каишки и яркочервен педикюр.

" Съчетание на нюансиран искра и естествена хубост " - по този начин People описаха нейният външен тип на събитието. Гримът ѝ се състоеше от малко бронзант за наблягане на тена и устни в цвят Nude.

Две златни гривни и бяла дамска чанта бяха определените от нея аксесоари за вечерта. 

Актрисата е ангажирана с няколко плана по едно и също време: написа нов разказ (обещава, че ще бъде " сантиментален, секси, травматичен и занимателен " ), открива фешън ревюта (като есенното шоу на Boss) и стана лице на есенната сбирка Babaton на марката Aritzia.

На 56 години тя към момента умее да предизвика почитателите си. Блондинката, която познаваме от обложките на " Плейбой " и сериала " Спасители на плажа ", прекарва от ден на ден време и в градината си, написа Ladyzone.bg. 

" Имам доста неща за извършване тук, градинарска работа... Няма друго място, на което бих желала да съм сега! " - това написа тя точно на рождения си ден.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР