С приключването на преместването на новото Летище Истанбул, един от

...
С приключването на преместването на новото Летище Истанбул, един от
Коментари Харесай

Turkish Airlines отваря пет пътнически салона в новото Летище Истанбул

С приключването на преместването на новото Летище Истанбул, един от най-значимите планове в историята на турската авиация, Turkish Airlines ще отвори пет пътнически салона, които ще обслужват пасажери бизнес класа, Miles & Smiles Elite Plus & Elite, Star Alliance Gold и Corporate Club. Към момента са открити три салона – Turkish Airlines Business Lounge, Miles & Smiles Lounge и Domestic Lounge. През лятото на 2019 година се възнамерява да бъдат отворени още Exclusive Lounge и Arrival Lounge.

Turkish Airlines Business Lounge се простира на повърхност над 60 000 кв. фута, има 765 места за гости и 13 частни жилището с душ. Съвместно с музея за съвременно изкуство Istanbul Modern самолетната компания проектира и музей с повърхност 130 кв. фута.

Turkish Airlines Miles & Smiles Lounge заема същата повърхност и предлага еднакъв брой места, както и 11 частни жилището с душ и място, където гостите могат да си починат на комфортни дивани, да се насладят на вкусна интернационална и локална кухня и да се възползват от услугите на теляк. За развлечение са обезпечени конзоли за видео игри, голф симулатори и огромна детска площадка, като се планува още софтуерен център с 3D очила за виртуална действителност. Двата салона разполагат също и със зали за осъществяване на срещи, библиотека и молитвена зала.

Достъпът за Turkish Airlines Domestic Lounge е през специфичен вход, който се намира отвън терминала, тъй че пасажерите да могат да преминат регистрация и да стигнат непосредствено до самолета посредством рейсове. Удобствата в салона включват дивани и кресла, турски ястия, огромна детска площадка, видео стена с голям брой телевизионни екрани и молитвена стая.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР