С приключенска игра и много награди кампанията "Натура 2000 идва

...
С приключенска игра и много награди кампанията "Натура 2000 идва
Коментари Харесай

С приключенска игра и много награди Натура 2000 гостува на Музейко

С приключенска игра и доста награди акцията "Натура 2000 идва в столицата " гостува на приключенския фестивал в Детския теоретичен център "Музейко " "AdventureKids 2018 ", оповестиха от пресцентъра на Българското сдружение за отбрана на птиците /БДЗП/.

Събитието ще е в събота, от 11.00 ч., в зоната, избрана за Българско сдружение за отбрана на птиците.

В приключенската игра "Открий, научи, завоюва! " участниците би трябвало да съберат изчезналите думи от пет къси истории за най-малката предпазена околност "Пода ", ситуирана край Бургас. Миниатюрната предпазена територия от едвам 100 класни стаи е дом и спирка за близо 290 типа птици. Специално ателие ще предложи на гостите на "Музейко " в съботния ден да изберат рисунка на емблематична птица от нашата природа. Рисунките са особено основани от Inspire Bulgaria и имат за цел да разпространяват забавни, познати и непознати пернати, някои от които и застрашени от изгубване.

С помощта на експерти участниците в ателието ще могат да оцветят птицата в естествената й багра или по този начин, както си я показват. Рисунките за оцветяване са особено основани за плана на Inspire Bulgaria - Bulgaria wings. Кампанията "Натура 2000 идва в столицата " се провежда от Българското сдружение за зашита на птиците и Издателство "Просвета " в границите на план "ПрироДА " към стратегия LIFE+ на Европейски Съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР