С приближаването на новогодишната нощ не е зле да си

...
С приближаването на новогодишната нощ не е зле да си
Коментари Харесай

Уфолог предупреди: Извънземни атакуват Земята в новогодишната нощ

С приближаването на новогодишната нощ не е зле да си напомним предизвестието на известния уфолог Филип Клас, че извънземни ще нападат Земята точно на януари. През 1991 година той написа на страниците на списание Aviation Week & Space Technology, че нашествениците ще се употребяват многочислените фойерверки и нетрезвото положение на жителите на нашата планета, с цел да останат незабелязани, написа esoreiter.ru. Работата е там, че Клас не загатва най-важното – през коя година ще се случи нашествието. От момента, в който изказванията му видяха бял свят, редица уфолози и откриватели на паранормални феномени не стопират да чакат идването на Апокалипсиса.
Най-известните уфолози в мрежата - Джордж Греъм или Скот Уоринг да вземем за пример, не бързат да разясняват теорията на Клас, не обелват дума даже и в последните часове на отиващата си година.

Между другото, нищо сходно не е видял нито един актуален ясновидец, даже и античните пророци не са споменавали за извънземно настъпление. Защо ли да нахлуват, като съгласно мнозина конспиратори те от дълго време са на Земята и вършат всичко, каквото си изискат.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР