С престижното отличие за най-иновативна СПА дестинация беше наградено ваканционно

...
С престижното отличие за най-иновативна СПА дестинация беше наградено ваканционно
Коментари Харесай

Ваканционно селище Албена с престижно отличие за иновации

 С влиятелното отличие за най-иновативна СПА дестинация беше наградено ваканционно населено място Албена по време на 24тия конгрес на европейските СПА центрове, който се организира от 8 до 10 май в Хърватия. Лично основният секретар на Европейската СПА асоциация Чила Мезоси връчи наградата на Маргита Тодорова – шеф " Маркетинг и продажби “

На територията на комплекса се намират четири СПА центъра на високо равнище, носители на доста документи за високо качество на предлаганите процедури. Това са " Медика-Албена “, " Елементс “ (Фламинго Гранд Хотел & СПА), " Senses " (Матирим Хотел Парадайс Блу) и " Ралица “ (хотел " Ралица Супериор “).

Слабо прочут факт е, че водата в Албена е минерална с естествена температура от към 30оС и оказва позитивно въздействие при оправянето с заболявания на опорно-двигателната и нервната система. Част от предлаганите процедури са с лечебна тиня от Тузлата. Съчетанието на неповторимия климат и спокойствието на комплекса с професионализма на работещите в " Медика Албена “ спомагат за подобряването на здравето и тонуса на гостите и отвън летните месеци.

В модерния спа център " Медика-Албена “ се оферират новаторски стратегии за справяне с разнообразни здравословни проблеми: артрофит, гуна, детокс, режими за алкално хранене, включване на натурални български артикули като кисело мляко, билки и мед са единствено част от актуалните технологии, които експертите в Албена ползват, с цел да бъдат оптимално потребни на избралите комплекса за своята СПА отмора.

В началото на годината отвори порти и профилираната болница по рехабилитация " Медика Албена “, която приема пациенти по здравна каса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР