С преправено самоделно оръжие най-вероятно е извършено второто убийство в

...
С преправено самоделно оръжие най-вероятно е извършено второто убийство в
Коментари Харесай

С преправено оръжие е извършено второто убийство в Костенец

С преправено самоделно оръжие най-вероятно е осъществено второто ликвидиране в Костенец.
Това съобщи основният секретар Ивайло Иванов пред Нова телевизия. Все още няма безапелационни данни, че причинителят на убийството на Валентин Петров е издирванията към този момент 6-ти ден Стоян Зайков. Оръжието е огнестрелно, открити са следи от ловджийски патрон, чака се да стане подготвена експертизата.
Убитият е разведен, някогашната му брачна половинка има детенце. Трупът му е открит от родственик, който го е потърсил. Петров и Зайков са родственици - трети братовчеди и съседи. Няма данни, че са били в директен спор.
При разпитите Валентин Петров е декларирал подготвеност за цялостно подпомагане на полицията, която е проверила периметъра. Петров самичък е ревизирал къщата си. Засега няма данни, че Петров е бил помощник в укриването, само че полицията работи и по тази версия, като е иззела съответните материали от къщата му.
Самият Зайков няма позволение за оръжие и няма данни законно да има такова. Няма данни също да употребява мобилен телефон, самият той поддържа доста лимитирани и нищожни контакти. Като нищожни дефинира сигналите от жители Ивайло Иванов, макар че увери, че се работи по всеки един случай.
Той прикани още веднъж да се подават сигнали, както и при контакт с търсеното лице да не се подхващат никакви дейности.
Полицията и жандармерията ще остане на място, с цел да подсигурява сигурността на жителите, увери още Ивайло Иванов. Всички профилирани елементи са на място в Костенец, в това число жандармерията.
Припомняме, на 10 май 38-годишната Милена Шишкова беше открита в безпомощно положение до дома си. До момента догатките на полицията са, че килърът е някогашният й сътрудник Стоян Зайков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР