С премахването на релсите, пресичащи пътния възел на входа на

...
С премахването на релсите, пресичащи пътния възел на входа на
Коментари Харесай

Преобразен е пътният възел на входа на Мездра

С премахването на релсите, пресичащи пътния възел на входа на Мездра, беше решен дълготраен проблем, объркващ автомобилния поток. Преасфалтира се целият сектор от бирената фабрика до моста на Моравешка река. След реновирането на блоковете, създаване на съвременна детска площадка, това е още един щрих от обновяването на входа на града.
Завършва и стадий от ремонта на ул. „ Христо Ботев “ до паркинга пред общинската администрация по план „ Реконструкция и рехабилитация на части от уличната мрежа в град Мездра, Община Мездра”, финансиран по подмярка 7.2. „ Инвестиции в основаването, подобряването или разширението на всички типове дребна по мащаб инфраструктура “ на мярка 7 „ Основни услуги и възобновяване на селата в селските региони “ от Програмата за развиване на селските региони 2014-2020 година
Главна цел на плана е да се усъвършенства експлоатационното положение на улица „ Христо Ботев ", улица „ Александър Стамболийски " и улица „ Димитър Благоев " в град Мездра за осъществяване на автомобилното придвижване и пешеходния поток при оптимални условия на безопастност и комфорт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР