С премахването на машинното гласуване се посяга на демократични процеси,

...
С премахването на машинното гласуване се посяга на демократични процеси,
Коментари Харесай

Нинова: С премахването на машинното гласуване се посяга на демокрацията

С премахването на машинното гласоподаване се протяга ръка на демократични процеси, на транспарантното гласоподаване. Отнема се правото на хората, което до момента им бе обещано по закон. Смятам, че го вършат, с цел да манипулират изборите, тъй като машините не могат да подправят протоколи, да дописват мъртви души, сподели Корнелия Нинова, която е на посещаване в Шумен. 

Искаме изчистване на описите от мъртвите души, видео наблюдаване и машинно гласоподаване, добави тя.

Председателят на Българска социалистическа партия събщи, че сега текат конференциите по районните структури в столицата по отношение на номинациите за кандидат-кметове. Тя добави, че следва градската конференция при започване на септември, когато ще стане ясно и името на претендента на социалистите. 

Първо Мая (Манолова) да дефинира какво ще прави и след това ще го разясня и аз, отговори Нинова на въпрос дали Българска социалистическа партия ще поддържа кандидатурата на омбудсмана за кмет на София. По-рано през днешния ден Мая Манолова съобщи, че ще се кандидатира, в случай че " я вбесят до дъно ".

В понеделник ще има съвещание на държавното управление по отношение на бъдещето решение за закупуване на американски изтребители. -->

Ще изчакаме на следващия ден да се вземе решението и във вторник привикваме съвета по защита на Българска социалистическа партия. Ще напомня, че Българска социалистическа партия има позиция от предходната година, когато стартира цялата договорка в Народното събрание. Ние сме за рационализация на българската войска, само че тази рационализация да не надвишава 2% от Брутният вътрешен продукт, да е обвързана с индустриално съдействие, което да дава опция на българската стопанска система и предприятия да се развиват и да не е за сметка на други обществени недофинансирани браншове - като обществения, обучение, опазване на здравето, сподели Корнелия Нинова. 

По думите й - това, което е известно към договорката към този миг и в случай че заплащането е " на куп " - би надхвърлило 2% от Брутният вътрешен продукт и ще наложи актуализация на бюджета. 

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР