С преклонение пред паметника на Махатма Ганди в Южния парк

...
С преклонение пред паметника на Махатма Ганди в Южния парк
Коментари Харесай

Външният министър на Индия се преклони пред паметника на Ганди в София

С поклонение пред паметника на Махатма Ганди в Южния парк в София завърши няколкочасовото работно посещаване на индийския външен министър Сушма Сварадж у нас.

По античен индийски бит външният министър на Индия Сушма Сварадж разпръсна листенца от рози пред паметника на Махатма Ганди в София. Той беше открит единствено преди 5 месеца персонално от индийския президент Рам Нат Ковинд, по време на формалното му посещаване у нас.

На фона на ускорения и деен дипломатически разговор сред София и Делхи сега наблюдаващите чакат срещата на първите дипломати на двете страни и техните делегации да доведат освен до нови и авангардни общи планове, само че и до възкръсване на контактите Европейски съюз-Индия за свободна търговия.

От март се чака в 15 огромни индийски града да се издават по-лесно визи за България и по този начин да се подтиква туристическия поток.

Наша компания към този момент доставя интернет на повече от 200 000 консуматори в Делхи, а български цех създава медикаменти в Индия. Големи са възможностите ни в осведомителните технологии, микроелектрониката и софтуера.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР