С предупредителен стикер, че обектът подлежи на запечатване, осъмна китайският

...
С предупредителен стикер, че обектът подлежи на запечатване, осъмна китайският
Коментари Харесай

Китайският мол с предупредителен стикер за запечатване

С сигнален стикер, че обектът предстои на запечатване, осъмна китайският мол в Хасково. Бележката, сложена от Национална агенция за приходите значи, че в обекта са открити нарушавания на законодателството.

Както съобщихме, по наш сигнал приходните управляващи направиха инспекция, защото магазинът издава нередовни касови бонове, на които има писмени знаци, а вместо титуляр е изписано FacebookF58Haskovo. Проверката е осъществена, следва разбор на констатациите.

Междувременно хасковлии ни оповестиха, че с изключение на бележките с ейроглифи при покупка са получили и ръчно написани бележки от кочан. Това е възможно, при щета в касовия уред, за който би трябвало да има документ, че е на ремонт. Търговецът може да издава ръчни бележки за времето на ремонта, вписано в паспорта.

На наше питане от Национална агенция за приходите Хасково, дадоха отговор, че от началото на годината за нарушавания на Закона за Данък добавена стойност в региона са били затворени 10 търговски обекта. Сред тях са магазини, заведения за хранене и обекти за търговия навън.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР