С представянето на книгата “60 години хандбален клуб “Добруджа” –

...
С представянето на книгата “60 години хандбален клуб “Добруджа” –
Коментари Харесай

Поставено началото на честванията на юбилея на ХК “Добруджа”

С представянето на книгата “60 години хандбален клуб “Добруджа” – гордостта на Добрич” бе сложено началото на честванията на юбилея на тима. Създаден през 1959 година, той е един от най-старите в България. На събитието участваха кметът на Добрич Йордан Йорданов, президентът на клуба Георги Андреев, хандбалисти и треньори от всички генерации и правилните жълто-зелени почитатели.

“Най-ценното на книгата е, че от нея младите ще научат, а по-възрастните ще си напомнят за Ради Калчев, Никола Дончев, Сашо Александров, Христо Димитров – хора, които към този момент не са измежду нас, само че триумфите им и приносът им към “Добруджа” ще останат запомнени “, показа създателят Димитър Узунов – състезателен публицист от Добрич, за който това е дебютна книга. Той означи още, че за първи път на едно място е събрана информацията за всички извоювани от школата на клуба медали – от всички възрасти и при двата пола.

В книгата са разказани триумфите на мъжкия и женския състав на “Добруджа” през годините, в това число успехите им на интернационалните шампионати. Тя съдържа доста любопитни истории и 75 фотоси от всички интервали в историята на клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР