С празнична Света литургия започна Деня на Перник - 19

...
С празнична Света литургия започна Деня на Перник - 19
Коментари Харесай

Вяра Церовска се включи в тържествата по повод Деня на Перник

С празнична Света литургия стартира Деня на Перник - 19 октомври. Ритуалът беше отслужен от Негово Светейшество Българският Патриарх Неофит - в наличието на зам.-председателя на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев, народния представител доктор Александър Александров, регионалния шеф Ирена Соколова, претендентът на ГЕРБ за кмет на община Перник Вяра Церовска и претенденти за общински съветници.

Празничният ден продължи с тържествено съвещание на Общинския съвет, в което със званието Почетен жител на община Перник бяха удостоени Негово Светейшество Българският Патриарх Неофит и Василена Василева, международна шампионка по таекуон-до.

Церемонията беше придружена с празнично шествие и издигане на националния байрак на пл. „ Кракра “.

„ В Деня на Перник, нашият прелестен празник -19 октомври, се обръщам към вас с думи на признателност и пожелания. Благодаря на всички жители, които не жалят сили и воля да работят за положителното на нашата общественост. И дано отворим сърцата си за повече хубост и добрина. В днешния ден ви поисквам здраве, щастливи прекарвания и доста житейски триумфи. Нека да се учим от грешките си и да се радваме на триумфите си. Да приемем провокациите, които ни чакат и малко по малко, дружно, да продължим да градим бъдещето си! “, показа Вяра Церовска.



Приветствие към перничани насочи и регионалният шеф Ирена Соколова.

„ Да си роден, израснал и изграждащ своя живот в Перник е привилегия. Тук предишното е наситено със храброст, с подвиг и учредения за горделивост, с изконни полезности и дълбоки духовни устои “, съобщи Соколова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР