С празничен водосвет и литургия на 23 април бе проведена

...
С празничен водосвет и литургия на 23 април бе проведена
Коментари Харесай

Стартира строежът на жилищен комплекс Азимут във Варна

С празничен водосвет и литургия на 23 април бе извършена публична гала по първата копка на ж.к. " Азимут " на варненския вложител - " Явор " АД.

Официални посетители бяха заместник-кметът на община Варна - господин Пейчо Пейчев и кметът на регион " Младост " - господин Христо Христов. На събитието участваха всички проектанти и бизнес сътрудници на вложителя, както и притежателите на жилища в комплекса.

Кръстникът инж. Павлин Николов, ръководител на СД на " Явор " АД и притежател на " Интерком Груп " ООД , по традиция счупи бутилка шампанско в кофата на багера на изпълнителя на грубия градеж, след което публично бе направена първата копка и бе обещано началото на строителните работи. Строителството се чака да завърши за към 16-18 месеца.

Новият първокласен жилищен комплекс " Азимут " се намира на бул. " Св. Св. Константин и Елена ", на 900 м от центъра на ж.к. " Виница " и на 1000 м от к.к. " Св. Св. Константин и Елена ", до автобусна спирка Черноморец.

Ж.К. " Азимут " е дело на проектант Наталия Никова и селекциониран екип от проектанти. Основното преимущество на комплекса, с изключение на красивата визия, качеството на осъществяването и вложените материали, е спиращата дъха морска гледка от кота терен.
 Снимка 419842
Източник:

Класическата средиземноморска визия на постройките, с деликатно подбрани архитектурни елементи, ще подсилят възприятието за разкош, комфорт и висок стандарт на бъдещите притежатели.

Жилищният комплекс се състои от две пететажни жилищни здания, басейн с размери 10 на 16 метра с огромна зона за релакс и детска площадка, ситуирани в 5 дка богато озеленено дворно място.

Сграда Юг и постройка Изток са еднотипни, с РЗП към 3000 кв.м всяка. Всеки апартамент, без значение от етажа, разполага с просторна дневна, прелестна морска гледка и обширна тераса. Осигурени са задоволителен брой закрити паркоместа и гаражи за живущите в комплекса, както и външни паркоместа за техните посетители.

Към днешна дата са продадени над 60% от жилищата.
 Снимка 419841
Източник:

За всички, които желаят да закупят жилище от одобрения вложител " Явор " АД , могат да прегледат постройка " Младост " в едноименния квартал във Варна, която е ситуирана в дворно място с повърхност 5250 кв. м и е с общо РЗП 17400 кв. м., от които 13100 кв. м. - надземно.

Състои се от две жилищни секции, едната с два входа, надлежно на осем и девет етажа, а другата секция е на седем етажа с един вход. Между тях е ситуирана административна постройка на шест етажа.

На партера на жилищната част има четири търговски пространства, планувани за магазини, които са продадени. В сутеренното равнище ще има над 100 закрити паркоместа и 61 бр. мазета. За улеснение на всички живеещи и гости са планувани още 55 външни паркоместа.

На уеб страницата на " Явор " АД има изчерпателна информация за определените материали и технологиите, които ще бъдат приложени в построяването на постройката. За следващ път " Явор " АД ще потвърди своя професионализъм и неотстъпчивост към висотата на качеството.

Строителството на постройка " Младост " стартира в края на предходната година и се чака да завърши за към 18 месеца. Продадени са повече от 90% от жилищата. Към момента от 122 жилището, за продажба са останали 11, като всички са с функционално систематизиране и удобно ревю.

Скоро " Явор " АД започва и нови планове :

Луксозен жилищен комплекс от затворен вид, находящ се над к.к. " Слънчев ден " в дъбова гора - 15 дка. Стъпката на застрояването ще бъде 4000 кв. м, с концепцията да останат 11 декара дворно място и оптимално да се резервира дъбовата гора. Живеещите тук ще се радват на разкош и улеснение измежду природата.

Другият план е за първокласна четиринадесет етажна жилищна постройка с РЗП 14000 кв. м., която се намира във Варна, на бул. " В. Левски ". В момента се работи по проектирането, като продажбите се чака да стартират до три - четири месеца.

И най-новата облага на " Явор " АД - 23 декара в регион " Младост " с отлична локация. Намеренията са да се построят 38 000 кв. м РЗП със стъпка 4000 кв. м, тъй че да остане богато озеленено дворно място от 19 дка и доста въздух и пространство по отношение на близките здания. За задачата няма да се употребява оптималната опция за застрояване. Продажбите са планувани да стартират през септември - октомври тази година.

Скоро ще бъдат изнесени детайлности и за тези планове.

За " Явор " АД

Компанията е добре прочут вложител на пазара на недвижими парцели с над 15-годишен опит в строителството. Портфолиото на сдружението включва сполучливо построени и осъществени девет жилищни здания, две здания с публично предопределение и две новостроящи се, с общо РЗП 75300 кв. м.

Мотото на " Явор " АД е " Създаваме дом и среда ".
Това се вижда във всички техни осъществени и новостроящи се планове.

Явор АД
0877632020
[email protected]
www.yavorad.com
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР