С право на отговор в Нова ТВ участва Алексей Петров.

...
С право на отговор в Нова ТВ участва Алексей Петров.
Коментари Харесай

Лора Крумова и Нова ТВ с мегафал: Обявиха Алексей Петров за… бивш шеф на ДАНС

С право на отговор в Нова ТВ взе участие Алексей Петров. „ Бившата барета, някогашен началник на ДАНС “ – по този начин го показа водещата Лора Крумова.

„ Докато върви следствието на атентата, Иван Гешев би било редно да се отдръпна от поста си. Ще вземе най-разумното решение, не на база разбор. Смятам, че Гешев може да бъде потребен на доста места, той е правист “, съобщи в ефира на „ На Фокус “ някогашният началник на ДАНС Алексей Петров, разгласи и уеб сайтът на медията след присъединяване.

Петров е някогашна барета от Специализирания отряд за битка с тероризма, който напуща баретите при започване на 90-те и се насочва към частния бизнес. Работа в ДАНС, само че в никакъв случай като началник на организацията. Съветник е ръководителя Петко Сертов.

Крумова зададе и различен загадъчен въпрос на Петров – какво е SWOT разбор и дали е нещо на техен език, на разузнавачите.



Терминът в действителност се учи и от първокурсниците по Журналистика и е в детайли пояснен в учебника на Петранка Филева.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР