С право на глас ще станат членските карти на Левски

...
С право на глас ще станат членските карти на Левски
Коментари Харесай

Готвят сериозна промяна в Левски

С право на глас ще станат членските карти на Левски при подновяването им. Както е известно, на „ Герена “ имат желание да бъде основано сдружение, където Наско Сираков да трансферира мажоритарния пакет от акциите. Самият той изрази подготвеност за това по време на Общото заседание. Идеята беше подкрепена и от Станимир Стоилов при завръщането му в тима.

На този стадий още не са подхванати дейности, с цел да се реализира концепцията. „ Сините “ обаче имат подготвеност да вкарат в ход членските карти, когато сдружението влезе в действие. Притежателите им ще получат друго право на глас и това ще зависи от парите, които са отделили, с цел да бъдат членове на обичания си клуб.

Най-масовите са бронзовите, за които се заплаща по 19,14 лева Притежателите им ще имат правото да дадат избор за типа на екипите. Следващата по мощ ще бъде думата на тези със сребърните карти (72 лв), които ще имат думата и по други въпроси, свързани с клуба.

След това идват тези от по 200 лева или така наречен златни карти. Техните притежатели ще имат думата по въпроси като кой да бъде президент на клуба, както и по избора на състав на Управителен или Надзорен съвет.

Целта е в бъдеще повече хора да се снабдят от по-скъпите карти. По този метод те ще имат право да вземат участие в най-важните каузи, касаещи развиването на Левски.

Както е известно, „ сините “ имат и притежатели на платинени или диамантени карти, които са в лимитиран брой. Първите са на стойност от 1914 лева, а вторите костват по 10 000 лева

Членството в Левски ще се възобновява всяка година оттук-нататък. В момента обаче този развой е в застой.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР