С появата на The Division 2, Ubisoft разшири значително вселената

...
С появата на The Division 2, Ubisoft разшири значително вселената
Коментари Харесай

Филмът по The Division си намери дом

С появяването на The Division 2, Ubisoft разшири доста вселената на своето екшън премеждие. Тя ще придобие обаче приключен тип с кино лентата по известната игра. И за разлика да вземем за пример от оповестения преди време филм по Watch Dogs, филм по The Division ще има.

Още предходната година стана ясно, че са определени актьорите за водещите функции в лентата – Джейк Джиленхол, прочут ни от „ Зодиак “, „ Дони Дарко “ и „ След утрешния ден “, и Джесика Частейн (Interstellar, Zero Dark Thirty). Освен това на режисьорския стол също сяда известно име – Дейвид Лийтч, прочут с работата си по „ Дедпул “, „ Джон Уик “ и „ Атомна русокоска “. Сценарист на кино лентата по The Division ще е Рейф Джъдкинс (Agents of S.H.I.E.L.D., както и сценарист на идния да излезе идната година филм по Uncharted).

А от през вчерашния ден The Division има и собствен дом. Това ще е стрийминг платформата Netflix, за която филмът ще е извънреден.

„ С присъединяване на Джесика Частейн и Джейк Джиленхол, действието в The Division се развива в близкото бъдеще, в което по време на Черния петък, пандемичен вирус се популяризира бързо посредством банкнотите, редуцирайки популацията на Ню Йорк и убивайки милиони. Ако цивилизацията има някаква вяра за изплъзване от хаоса, то тя зависи от Дивизията – група добре подготвени цивилен лица, които имат за цел да спасят това, което е останало от обществото “, гласи анонса на кино лентата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР