С повишаването на цената на Биткойн и други криптовалути много

...
С повишаването на цената на Биткойн и други криптовалути много
Коментари Харесай

5 начина за печелене на пари с крипто през 2023 г.

С повишението на цената на Биткойн и други криптовалути доста хора се пробват да се включат в придвижването. Печеленето на пари с криптовалути към този момент не е несбъдната фантазия.

Във време, в което криптовалутите стават всеобщи и се появяват от ден на ден финансови планове, подкрепени с криптовалути, елементарните консуматори би трябвало да знаят по какъв начин да се ориентират сполучливо в това ново море от благоприятни условия. За да ви спестим част от изследователската работа, ще ви представим пет от най-печелившите способи за печелене на пари в крипто бранша.



1. Чрез уеб сайтове за безвъзмезден заоблачен майнинг

Облачният майнинг е доста известен, което значи, че има уеб сайтове, в които можете да спечелите безвъзмездни BTC като премия, без да вършиме депозит. Един от водещите уеб сайтове за заоблачен рандеман е AMGCrypto.

Платформата може да генерира приход всеки ден посредством закупуване на контракти, като има бонус за регистрация от $12. Можете да изберете да изтеглите прихода в портфейла си под формата на BTC, а AMGCrypto също по този начин дава многообразие от контракти с друга възвръщаемост за другите вложители, от които да избират. Това значи, че облачният рандеман икономисва на вложителите доста време и разходи за съоръжение, а вие можете пасивно да получите безвъзмездна криптовалута.

Посетете уеб страницата на AMGCrypto > >

2. Learn-to-Earn (учете и печелете) – Участвайте в просветителни крипто курсове и печелете безвъзмездна криптовалута

Последният способ, който би трябвало да обмислите, е да печелите безвъзмездна криптовалута, до момента в който учите. Това е идея, която възнаграждава хората за присъединяване в просветителни крипто курсове. Тези стратегии постоянно се организират от огромни крипто тържища като средство за образование на обществеността за изгодите от блокчейн. А какъв по-добър метод да мотивирате изцяло начинаещите от предлагането на безвъзмездни крипто награди?

Coinbase, да вземем за пример, предлага вътрешна стратегия за образование, която възнаграждава потребителите за четене на публикации и гледане на видеоклипове. Наградите се изплащат в разнообразни криптовалути. Няма условие да депозирате или да рискувате пари, когато употребявате Learn-to-Earn програмата на Coinbase.

Посетете уеб страницата на Coinbase > >

3.Афилиейт стратегии

AMGCrypto ви разрешава да печелите безвъзмезден Биткойн посредством рекомендации и всякога, когато ваш другар купи контракт за рандеман в облака благодарение на AMGCrypto, можете да спечелите до 7% комисиона върху сумата на неговата поръчка. Когато препратите избран брой дейни хора, е допустимо да получите закрепен бонус в размер до $3,000. Освен това е значимо да се означи, че има и бонус от $12 за първа регистрация в AMGCrypto.

Ето какво би трябвало да извършите, с цел да започнете да печелите безвъзмезден Биткойн с или на AMGCrypto.

1. Регистрирайте се и влезте в профила си в AMGCrypto
2. Намерете партньорския модул и станете сътрудник
3. Натиснете бутона Покани или копирайте, с цел да споделите своя код за препращане. Изпратете референтната връзка на приятелите си или я споделете в обществените си медии

Когато лицето на което сте споделили линка употребява вашата референтна връзка, с цел да се записва и да влезе в профила си в AMGCrypto и сполучливо закупи контракта, вие ще получите до 7% от сумата на поръчката му. Комисионната ще бъде трансферирана в профила ви в AMGCrypto и по-късно може да бъде изтеглена в портфейла ви в под формата на BTC.

Посетете уеб страницата на AMGCrypto > >

4. Стейкинг – помогнете за запазването на сигурността на блокчейна и печелете пасивни награди

Един от най-лесните способи за печелене на безвъзмездни криптовалути е да депозирате токени в крипто платформа за стейкинг. За тези, които не са наясно, стейкингът оказва помощ да се поддържа сигурността и функционалността на блокчейн мрежата. Токените се заключват в блокчейн за избран интервал от време. Той може да бъде от няколко дни до 12 месеца.

Съществуват два метода за присъединяване в стейкинг процесът. Първият вид е да депозирате средствата непосредствено в блокчейна. Това отстранява нуждата от потребление на трета страна, само че възнагражденията нормално са по-ниски. По-добрият вид е да се употребява оборудване за стейкинг, което се предлага от контролиран брокер.

Посетете уеб страницата на eToro > >

5.Печелене на безвъзмездни BTC посредством награди

Възнагражденията са отличен метод за програмисти и непрограмисти да печелят криптовалути, като разпознават и рапортуват за дефекти в платформите. Много крипто планове оферират хонорари като част от създаването – в Биткойн или други токени.

Що се отнася до това, проверете платформата за лов на награди Bounty0x, която също по този начин оказва помощ на потребителите да обучителни курсове на тематика крипто.

Наградите могат да ви донесат солидно количество Биткойн.

Посетете уеб страницата на Bounty0x > >

Заключение

Както виждате, в случай че имате предходен допир с криптовалутната промишленост, облачният рандеман и стейкингът са най-хубавите разновидности за вас. Ако обичате да научавате нови неща и разполагате с задоволително време, можете да посещавате повече просветителни курсове на тематика криптовалути и да участвате в стратегии за хонорари. Ако имате доста почитатели в обществените медии, изборът на афилиейт стратегии ще ви донесе доста пасивни приходи.



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР