С повече въображение бихме могли да си представим еди друг

...
С повече въображение бихме могли да си представим еди друг
Коментари Харесай

А такъв вариант: Анкара призна Кърджали и Делиормана, турски танкове навлязоха в България?

С повече въображение бихме могли да си представим еди различен сюжет.

Президентът на Турция Ердоган свика Съвета за сигурност и държавното управление. На него разгласи, че водачите на турците в самообявилите се републики Кърджали и Делиормана са го помолили да признае тяхната самостоятелност. Ердоган счита, че това е редно да стане, защото България не съблюдава правата на турското население в тези райони. И казусът се трансформира от местен в европейски и международен, - счита Ердоган.

Държавният глава на Турция декларира още, че е опитал да реши въпроса по кротичък път, само че отсрещната страна е минирала мирните му начинания. И по този метод ставаме очевидци на ескалиране на обстановката, макар положителните ни планове, което постанова да се намесим, - отсича Ердоган.

Русия ще подпише контракт с Кърджали и Делиормана за дружба и съдействие, който планува взаимопомощ и във военната област. В основаната обстановка това би трябвало да се случи в къси периоди. След като Турция е признала двете нови формирования, няма проблем танковете, самолетите, артилерията, корабите, ракетите и пехотата на Турция да навлязат в Украйна.

Това ще е миротворческа задача на близо 200-хилядна войска в непозната суверенна страна, член на НАТО и Европейски Съюз. Въпреки митингите на страните от алианса и Брюксел Анкара се аргументира, че е спечелила справедливостта. В упоменатите региони се веят турски знамена…

Това е съветският сюжет за Украйна. По-силният прави каквото си е наумил. Не е значимо какво мислят украинците.

Всъщност какво тъкмо ще си приказват Путин и Ердоган?

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР