С повече от три пожара са се борили сливенските огнеборци

...
С повече от три пожара са се борили сливенските огнеборци
Коментари Харесай

Няколко силни пожара бушуваха в Сливен тази нощ

С повече от три пожара са се борили сливенските огнеборци тази нощ, предава Българска телеграфна агенция. Всички те са се разгорели след 21 часа. В борбата с огъня се е присъединил целият състав на пожарната, съобщи представителят на ОД на Министерство на вътрешните работи - Сливен Първолета Мандинска.

Голям пожар е лумнал до Топлоелектрическа централа - Сливен, където са се запалили складирани наоколо бали със плява. С огъня там са се борили три екипа на пожарната. Пожари са пламнали наоколо до разнообразни предприятия в индустриалната зона на града, като по първична информация са се запалили боклуци. Сливенските пожарникари са се отзовали и на 8 сигнала за пожари в региона на Сливенско, Новозагорско и Твърдишко, където са горяли сухи треви и стърнища.

Екипи на Регионалната работа " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ", Министерство на вътрешните работи, " ВиК " и военнослужещи вечеса овладели разпространяването на два от пожарите в града, заяви регионалният шеф Чавдар Божурски.

Пожари са избухнали на територията на предприятията " Топлофикация " и " Динамо " в града. Сигналите са получени към 19 часа през вчерашния ден. Създадена е била незабавна организация за деяние и съгласуваност сред участниците в избавителните дейности.

Дейността на екипите е била затруднена от пулсиращия вятър. Въпреки това, към среднощ, разпространяването на пожарите е овладяно.

Тепърва ще се обясняват аргументите за пожарите.

Гасенето продължава. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР