С повече от 30 години опит в модата и живота

...
С повече от 30 години опит в модата и живота
Коментари Харесай

Инфлуенсъри бродят, мамо…

 С повече от 30 години опит в модата и живота на висшето общество, Евгени ще отразява за вас горещите моменти от живота на богатите и известните. Лорд Минчев ще се изрича по злободневни тематики, ще показва стилните персони на деня, ще бъде първоначално и края на аления килим…

Добре! Че светът би трябвало да се върти и опитва, разбирам. Иначе към момента щяхме да сме я с каруците, я с ямурлуците! Но тачейки това развиване, нямам доверие в заблудите и се надявам другите да не се заблуждават по тях. След като всички измененията дадоха благоприятни условия келнерки да стават бизнесдами, а фризьорчета- ВИП-ове, от нищото изниква една нова „ специалност ”, родена недоносена, даже незачената. „ Професията ” инфлуенсър. За тези, които не знаят смисъла є – това би следвало да извършва функционалностите на някой, който въздейства. На нещо, на някого, понякога… Баба ми Гинка споделяше – „ Съде на ората парите взимат ”. Та и тук по този начин, струва ми се – недоразвити в друго джендъроподобни, недозавършили стоматология или предучилищна педагогика, удачни единствено в онлайн словоблудстването и имитирането на международни инфлуенсъри, пробват да разводнят здравословната среда на рекламисти, пи ар-и и прочие експерти. Защото в същността си инфлуенсърите ви продават една илюзия, въздушни понятия, небесни краставички и поръсени с пудра захар облаци. Едни двама, още неродили сина си, набраха 50 000 лайка за нероден Петко до момента в който още беше в утробата! Какво по-педалско и неприлично да „ продадеш ” нероденото си дете на алчните си почитатели. Други инфлуенсъри, които въздействат единствено на пъпчивите си девет годишни лайк-ьори и клакьори, стават и лягат с мисъл за новия лайк, приближаващ той от Занзибар или от Диарбекир. Лайковете както знаете, се купуват и то допълнително от 75%. Купуват си онлайн внимание, което след това продават на заблудени клиенти. И в случай че вие не продавате повече от кафе с три съставки, годно за покупатели с бюджет 12 стотинки, то нищо друго не може да продадете на пъпчивия консуматор, харесал Този, Онзи, Тази и Онази инфлуенсърка, които се снимат с кремчета, сешоари, гащи и чорапи до разкъсване.

Това е несериозно братя и сестри, експерти. Инфлуенсърите по света може би си докарват положителни пари, само че при пазар от 6,5 милиона, както е в България, от които покупателни благоприятни условия имат едвам 1% или малко повече, при инфлуенсъри на кг, тези бюджети някак необичайно се изпаряват в безкрая. Клиентите не трябва да се подвеждат по това, че някой имал 150 000 лайка. Това е елементарно постижимо- би трябвало малко време, малко парички и малко самообладание. Както казах- 75% и повече от тези лайкове и почитатели са подтик на отчетност в логаритмите на обществените мрежи. И едно доста значимо нещо дами и господа! Реалните и платежоспособни клиенти към момента са клиенти, читатели и вярващи в силата на печатните медии. В съпоставяне с изявления в уважавани и влиятелни медии, които се четат по експлицитния избор на клиента, то онлайн инфлуенсърството към момента звучи като ходжа, провикващ от джамия- който чул, чул. Клиенти- дайте парите и мострите си на верните места. В различен случай- най-добре се качете в пътническия трен за Враца и раздайте брошурки и мострички. Повече резултат ще постигнете. Казах!

СВЕТСКИ САЛОН
Ивана пее за топ коафьори


 Ивана ще пее за бизнесдамата на 2019 година Елена Кристиано и нейните клиенти. В началото на пролетта най-награждаваната певица в своя род ще бъде в центъра на Балканско празненство, под егидата на Christian of Roma, които за 28-ми път организират Италианския фестивал на прическата и хубостта в Пловдив. Балканското празненство ще бъде предшествано от помпозно разкриване, на което предходната година участва първата дама Десислава Радева, дипломати от Италия и Турция, които постоянно се отнасят с внимание към Кристиано и проведените от нея и екипът и събития. Активностите по фестивала са отдадени на Пловдив – европейска столица на културата.

СВЕТСКИ САЛОН
Банев – по селски в Родопите


 След като поетът Добромир Банев направи зашеметяваща премиера на най-новата си книга “Любов до синьо ” (издателство “Персей ”), отпътува на заслужена отмора. В стеснен другарски кръг той релаксира в уютна селска къща в Родопите, откъдето черпи освен ентусиазъм, само че, както самичък показа, се зарежда с сила, която му оказва помощ да преодолява сивото на огромния град. Въпреки упованията на приятелите си да тръгне към Малта, той избра българското. Почитателите му настояват, че Националната библиотека не помни толкоз доста хора, персонално засвидетелствали обичта си към поета. Над триста души извършиха пространството на Централното предверие, с цел да чуят стихотворения на създателя, който в продължение на два часа раздаваше подписи. Сред гостите бяха изявени създатели, публицисти, представители на другите типове изкуства и на светския хайлайф.

FASHION IDOL
Орлин и Сандра


 Заслужена хвалба тази седмица за звездите Орлин Горанов и Сандра Александрова.

След като записаха дуетна ария по музика на Артур Надосян, двамата имаха чести появи по аления килим.

По време на премиерата Сандра сподели жанр с хармонично ситуирани елементи, върху основата на черна рокля от тафта.

Прическата извлича най-хубавото от младата певица, която ни покори още при присъединяване си в Гласът на България. Орлин – постоянно строен и на равнище, съчета дънки със сиво сако- същински успех на безнадеждната класика, подкрепяна още от косите му.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР