С повече от 100 години история в областта на разработката и

...
С повече от 100 години история в областта
на разработката и
Коментари Харесай

Ford иска всички да си имат миниатюрен пикап

С повече от 100 години история в областта на създаването и производството на многофункционални коли, Ford е на път безусловно да постави в ръцете на всеки по един дребен пикап. В случая обаче не става въпрос за действителен автомобил, а за виртуален, под формата на емоджи.

С експертен опит в региона на пикапите, Ford навлиза в напълно нова ниша, след компанията разгласи, че е подала петиция за одобрението и включването на новото изображение от страна на Unicode Consortium. От организацията са позволили новото изображение в листата на претендентите за включване, като идващото възобновяване на базата се чака да се случи в началото на идната година. Ако предложението за пикап емоджи бъде утвърдено, следващата стъпка ще бъде то да бъде унифицирано като графика за всички платформи.

"Когато клиентите започнаха да търсят емоджи на пикап, разбрахме че би трябвало да им да помогнем това да се случи ", коментират от Ford. "Като се има предвид популярността на пикапите на Ford в глобален мащаб, няма по-добър вид от това Ford да им помогне да се появи изцяло ново пикап емоджи... "



От Ford анонсират, че пикапът Ranger е било най-търсенето пикап предложение в Европа през първата половина на 2019 година, като от него са били осъществени 26 700 екземпляра с растеж от 8% за миналите три месеца.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР