С потрошени автомобили осъмнаха политици от Видин, научи агенция BulNews.

...
С потрошени автомобили осъмнаха политици от Видин, научи агенция BulNews.
Коментари Харесай

Политици от Видин осъмнаха с потрошени автомобили

С потрошени коли осъмнаха политици от Видин, научи организация BulNews.
Със следи от пукотевица от огнестрелно оръжие осъмнал през вчерашния ден рейс, благосъстоятелност на претендента за общински консултант Янита Каменова от Видин. Тя не съумя да влезе в локалния парламент на последните локални избори за кмет и общински съветници у нас. За проблематичната обстановка алармира Огнян Ценков - някогашен кмет на града. Той също се бе кандидатирал за локалната власт още веднъж, като бе подсилен от Политическа партия ГЕРБ. Каменова е притежател на транспортна компания.
"Тя е известна с твърдата си позиция, по отношение на локални дерибеи и не премълчава обстоятелства ", разяснява Ценков. Той уточни, че с изключение на патронът в стъклото на неин рейс, е бил изработен и още един опит за заплашване - на ръководителя на общинския съвет в Ново село Иво Вергилов. Докато той е бил в кабинета си, откакто към този момент е встъпил в служба, незнаен е срязал и четирите гуми на автомобила му. Колата е била паркирана пред общинската администрация.
Вергилов влиза за първи път в локалния парламент на Ново село, а в негова поддръжка за издигането му като ръководител са дали своят вот седем от общо 13-те общински съветници.
И по двата престъпни случая са известени полицията и прокуратурата, като все още към този момент тече следствие, изясни Огнян Ценков. Той добави, че няма потърпевши при случаите. На въпрос дали имат подозрения кой би могъл да извърши действията, Огнян Ценков отговори по този начин: "Откакто сме в политиката, към този момент седем години, постоянно сме отстоявали това, че върховенството на закона дефинира целия стопански и политически живот на страната. Затова се надяваме, че Министерство на вътрешните работи и прокуратурата ще открият причинителя. След това и ние ще изразим мнението си. "
В умозаключение Ценков напомни, че на първи тур от локалните избори той е водел с към 2% пред съперника си Цветан Ценков. Но на втори резултатът се е обърнал със сериозна преднина. Той счита, че аргументите са в заблуждение на жителите и неналичието на поддръжка, от страна на управлението на Политическа партия ГЕРБ.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР