С постоянство и упоритост развиваме Видин. Но с постоянство и

...
С постоянство и упоритост развиваме Видин. Но с постоянство и
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков се срещна с жители на село Сланотрън

С неизменност и непримиримост развиваме Видин. Но с неизменност и непримиримост в работата, не в недоволството. В този мандат направихме доста неща, за които дълги години единствено се говореше. Разкрихме филиал на висше образователно заведение, започваме възобновяване на Синагогата, върнахме милиони отговорности, придобихме собствеността на Гребната база, правим главен ремонт на постройката на общинския спектакъл, сполучливо изпълняваме огромни планове. В края на 2015 година Видин имаше 21 млн. лева отговорности при 32 млн. лева бюджет. През 2018 година Община Видин беше извадена от листата на общините с финансова задлъжнялост. Приключваме мандата с бюджет от 44 млн. лева Категорично вървим напред. Това сподели претендентът за кмет на Община Видин от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков при среща с поданици на село Сланотрън.

Ценков уточни, че за миналите 4 години в Сланотрън са осъществени поправки за 40 хиляди лева „ Малко е, само че това можехме да си позволим. Смятам обаче, че най-важната вест за жителите на село Сланотрън е, че придобихме собствеността на минералните извори. Вие най-добре знаете, че от десетилетия при всички избори стартира да се приказва за тези извори. Извървяхме дълъг път и придобихме собствеността на трите залежи на минерални води в Община Видин – в Сланотрън и Градец, и в град Видин. През август месец, като кмет на Община Видин, подписах актовете за общинска собственост”, сподели още Огнян Ценков. Той изясни, че с цел да се стигне до този миг е извървян дълъг път. „ Беше нужна и направена смяна в Правилника за използване на Закона за водите”, уточни претендентът за кмет на Община Видин от Политическа партия ГЕРБ. Огнян Ценков бе безапелационен, че оттук насетне Община Видин ще има опция да създаде тези залежи. „ Чрез Закона за концесиите или посредством обществено частно партньорство, или посредством лични средства ще търсим способи за реализация и употреба на тези естествени благосъстояния. Ако през всичките минали години в действителност бе работено в тази посока, в този момент към този момент щяхме да можем да се възползваме от това благосъстояние. Оказа се, че е имало доста приказки, само че никой не е подхванал най-малко една дребна стъпка”, претендентът за кмет на Община Видин от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков.

Огнян Ценков и претендентите за общински съветници Венци Пасков, Веселка Асенова и Десислава Димитрова поддържаха кандидатурата на Владимир Вълчов за кмет на кметство Сланотрън: Подкрепете един младеж, който всички познавате с неговия добър темперамент, усърдие и безрезервност. Подкрепете го, тъй като е част от екипа на ГЕРБ и постоянно ще има нашата поддръжка за развиването на Сланотрън. „ Обещаваме единствено това, което можем да осъществим. Заедно - ръка за ръка, с цел да вървим напред”, прикани хората претендентът за кмет на кметство село Сланотрън Владимир Вълчов. „ Обещаваме единствено това, което можем да осъществим. Заедно - ръка за ръка, с цел да вървим напред”, прикани хората претендентът за кмет на кметство село Сланотрън Владимир Вълчов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР