С постановление на прокурор от Окръжната прокуратура в Монтана за

...
С постановление на прокурор от Окръжната прокуратура в Монтана за
Коментари Харесай

Четирима в ареста след побоя с тояги и брадви в Лом, при който почина 47 – годишен мъж

С разпореждане на прокурор от Окръжната прокуратура в Монтана за 72 часа са арестувани четирима души от Лом, които на 9 август т.г. са нанесли побой на 47-годишния Г.Ю. в дома му, а часове по-късно той е умрял, оповестиха от прокуратурата, представени в Българска телеграфна агенция.

Срещу четиримата е повдигнато обвиняване по член 124 от Наказателен кодекс за причиняване на гибел, в резултат на съзнателно нанесена телесна щета. По това обвиняване те могат да получат от три до 12 години затвор.

Предстои в съда да бъде импортирано искане за непрекъснато задържане под стража на Г.М., М.М., П.Н. и П.Ш., които в съучастничество са предизвикали гибелта Г.Ю.

Според събраните до момента данни в нощта на 9 август група от 10-12 души от кв. „ Стадиона “ нахлули в дома на Г.Ю. и почнали да постановат с тояги и брадви него, татко му - на 68 година, и съседа му - на 42 година, който им гостувал. Тримата потърпевши били откарани в болница, като на 47-годишния мъж била направена интервенция за изваждане на далака, само че макар напъните на лекарите няколко часа по-късно той умрял. Баща му също е потърпевш тежко и има няколко счупени ребра.

Повод за побоя е станало сборичкване в кв. „ Хумата “ сред синовете на пребития мъж и техни съперници от кв. „ Стадиона “ малко преди този момент. Разследването по случая продължава под надзора на Окръжната прокуратура в Монтана, прецизираха от прокуратурата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР