С постановление на наблюдаващия прокурор 34-годишният К.А. е привлечен в

...
С постановление на наблюдаващия прокурор 34-годишният К.А. е привлечен в
Коментари Харесай

Районна прокуратура – Монтана ръководи разследване на палеж в с. Крива бара

С разпореждане на наблюдаващия прокурор 34-годишният К.А. е притеглен в качеството на обвинен по досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 330, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Около 17,00 ч. на 09.01.2023 година бил разпален частен парцел в с. Крива бара, област Монтана. Вследствие на пожара къщата е изгоряла.

В хода на следствието е осъществен оглед на местопроизшествието и са разпитани очевидци. Събрани са задоволително данни за причинителя на действието - К.А. Той е неведнъж осъждан и е с престъпни прояви. Понастоящем по отношение на него има две неприключени наказателни производства за кражба и за обезчестяване.

Налице е обосновано съмнение за виновността на обвинения К.А. Запаленото от него имущество е на забележителна стойност. Съществува действителна заплаха той да се укрие или да извърши закононарушение.

С оглед тези доводи Районна прокуратура – Монтана, Териториално поделение – Лом, задържа обвинения за период до 72 часа. Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР