С посредничеството на българския футболен съюз и президента Борислав Михайлов,

...
С посредничеството на българския футболен съюз и президента Борислав Михайлов,
Коментари Харесай

Президентът на УЕФА ще участва в среща на европейските спортни министри

С посредничеството на българския футболен съюз и президента Борислав Михайлов, министърът на младежта и спорта Красен Кралев обезпечи наличието на участник от най-високо равнище на идната среща на европейските спортни министри.

Президентът на УЕФА Александър Чеферин удостовери своето присъединяване в срещата проведена от българското министерство на младежта и спорта на 23 май 2018 година в Брюксел, оповестиха от БФС.

Срещата на Европейската комисия по въпросите на образованието, младежта, културата и спорта ще бъде под председателството на Красен Кралев и по изключение на нея ще участват представители на всички страни-членки на Европейски Съюз.

Темата на срещата е „ Икономически измерения на спорта, и в частност комерсиализация на елитния спорт и резистентност на европейския модел на спорта “, а компетенциите на президента на УЕФА по тематиката ще бъдат изключително скъпи за участниците.

Българският футболен съюз цени високо партньорските си връзки както с ММС, по този начин и с УЕФА и продължава да спомага и работи за задълбочаването на връзката сред институциите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР