С последните удари на празни бараки“ в Киев натовската патоанатомия

...
С последните удари на празни бараки“ в Киев натовската патоанатомия
Коментари Харесай

Богомил Бонев: С последните удари на „празни бараки“ в Киев натовската патоанатомия се обогати

„ С последните удари на „ празни бараки “ в Киев натовската патоанатомия се обогати с нови диагнози: ненадейно умрял от Искандер, ненадейно умрял от Циркон. “ Това написа във фейсбук Богомил Бонев.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

С последните удари на „ празни бараки “ в Киев натовската патоанатомия се обогати с нови диагнози: ненадейно умрял от Искандер, ненадейно умрял от Циркон…
Сега западните лемури ще стартират да отсрочват по здравословни аргументи офертите на украинските туроператори за екскурзии до Киев и Одеса.

Както направи „ мъжествения “ Макрон.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

След терористичната офанзива Русия ще удари държавното управление в Киев, напомня SafeNews.

„ Терористичната офанзива, осъществена от Киев в московския „ Крокус “, ще докара до озлобление в Русия. “ Това сподели някогашният чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ Лари Джонсън в YouTube канала Judge Napolitano – Judging Freedom.

Според него ще бъдат атакувани нови цели, в това число инфраструктурни обекти и членове на украинското държавно управление.

„ Руснаците под управлението на Путин демонстрират невероятна въздържаност. Това не е първата терористична офанзива в Москва. Имаше и удари с дронове, и убийството на дъщерята на професор Дугин, и убийството на журналиста Владлен Татарски, и обстрел на гранични региони по тогавашната руско-украинска граница с американски оръжия.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР