С посланията и духа на Коледа идва една българска книга,

...
С посланията и духа на Коледа идва една българска книга,
Коментари Харесай

Истории със силата на прегръдка (предложение за четене)

С посланията и духа на Коледа идва една българска книга, която стопля читателя, въодушевява го и го прави по-добър - „ Истории със силата на прегръдка ” от Красимир Проданов.

Това е книга за всички, които обичат дребните неща да ги водят към смисъла на живота. Историите са в действителност невероятни. Най-малкото тъй като в действителност могат да бъдат изживени от всеки един от нас.

Препоръчват се на всеки, който се усеща самичък сега или пък просто има потребност от прегръдка. Карат те да се замислиш за едно или друго – постоянно много съществено, само че в това време са написани с огромна религия, че всичко е наред.

Оптимистични по темперамент, те са цялостни с онази сила, която ни прави откриватели, пътешественици, философи, само че най-много положителни другари.

За създателя

Красимир Проданов е публицист, редактор и преводач от чешки език. Работата го е отвеждала зад микрофона като водещ на известни радиопредавания или пък зад монитора като основен редактор на разнообразни издания.

Една от пристрастеностите му е да събира слънчеви мигове – с каквито е цялостна и тази книга. Това са мигновения, ненадейно появили се мисли, странни срещи… все неща, които са се трансформирали във вдъхновяващи прекарвания.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР