С послания и вечни хитове днес компанията Асарел-Медет“ посрещна празника

...
С послания и вечни хитове днес компанията Асарел-Медет“ посрещна празника
Коментари Харесай

Хиляди миньори и гости се събраха в Панагюрски колонии за празника на „Асарел-Медет“

С послания и безконечни шлагери през днешния ден компанията „ Асарел-Медет “ посрещна празника си през 2019 година Хиляди миньори и посетители се събраха за мотива в Панагюрски колонии. 

„ Нека даже когато сме толкоз сполучливи, в никакъв случай не забравяме от кое място сме тръгнали и какво сме претърпели дружно. Нека не забравяме кой е останал до нас освен на празниците, само че и в сложните моменти. Нека и отсега нататък да продължим да следваме нашите потвърдени сполучливи полезности, политики и тактики, чийто основател и идеолог бе професор доктор Лъчезар Цоцорков. Той несъмнено ни гледа отнякъде и се радва през днешния ден дружно с нас. Нека сме единни и не мислим единствено за себе си, а за цялата компания, за обществото и за България, тъй като единствено по този начин ще сме мощни и устойчиви, и ще може всички българи, нашите деца, внуци и правнуци да са сполучливи и щастливи “. Това обръщение насочи към служащите и чиновници на „ Асарел-Медет “ АД, ветераните от компанията и гостите на обичайното честване на Деня на миньора и фирмения празник ръководителят на Надзорния съвет Димитър Цоцорков.

„ Заедно с общината, институциите и цялото общество би трябвало да реализираме единодушие и да изработим повсеместен модел за развиването на родния край, в който бизнесът да има своята съответна роля и задължения, които да следва. Защото залогът е голям и на следващия ден нашите наследници няма да се интересуват какъв брой руда сме добили, а ще питат какво направихме и какво не успяхме, с цел да им дадем посока и основа за развиване. Трябва всички да осъзнаем, че с работата си през днешния ден предопределяме освен нашите ориси, само че и бъдещето на най-малко няколко генерации “ - с тези думи към присъстващите в Панагюрски колонии се обърна ръководителят на Управителния съвет инж. Делчо Николов.

Той заяви, че за първото полугодие на тази година сдружението е вложило с 64% повече от същия интервал на предходната година, а в седемте фирмени стратегии за стабилно развиване през 2019 година ще бъдат вложени над 150 млн. лева

Изпълнителният шеф добави, че себестойността на звук създадена продукция за първите шест месеца е с над 9% по-ниска от плануваното и с признателност акцентира, че тези положителни индикатори са резултат от напъните на целия екип на „ Асарел-Медет “.

Хитът на Станислав Сланев – Стенли „ Бъди, какъвто си “ се трансформира в резюме на духа на празника. На финала на тържеството известният артист, дружно с групата си „ Стенли Лайв Бенд “, върна присъстващите към сантименталните времена на българския рок с песни като „ Богатство “, „ Оловният боец “, „ Жулиета “, „ Обсебен “ и други Градусът на настроението преди този момент подвигна атрактивната Мария Илиева, а публиката награди с овации звездата от „ Като две капки вода “ Стефан Илчев и Владимир Ампов - Графа, който редуваше прочувствени балади с летни части.

Като герои във фолклорна приказка се почувстваха феновете при осъществяванията на Национален отбор „ Пирин “. Под звуците на виртуозните музиканти се завъртя обичайното фирмено хоро, поведено от ръководителя на Надзорния съвет Димитър Цоцорков и знаменосецът Петко Джунов, който в навечерието на празника бе отличен за непрекъснатата си 40-годишна кариера в „ Асарел-Медет “ АД. Подобно самопризнание за професионализма и лоялността си към компанията имат още 235 негови сътрудници.

На сцената се изявиха и локалните създатели от Духов оркестър „ Делчо Радивчев “, мажоретен състав „ Елинор “ към Центъра за поддръжка на личностното развиване в Панагюрище, представителният танцов състав „ Тангра “ от село Попинци и Никола Скачков.

Най-малките гости също не помниха за скуката откакто се отдадоха на заниманията, проведени от клоуни и аниматори на спортната площадка в селото.

По остаряла традиция тържественото честване стартира в параклиса „ Свети Иван Рилски “ с водосвет за здраве и благоденствие и вярата закрилата на Светеца - покровител на миньорите и всички българи, да се разпростре над присъстващите на обичайния асарелски празник.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР