С порезни рани по лицето е нападнатият фоторепортер в Бургас

...
С порезни рани по лицето е нападнатият фоторепортер в Бургас
Коментари Харесай

Така изглежда нападнатият фоторепортер

 С порезни рани по лицето е нападнатият фоторепортер в Бургас Борислав Пенков, чийто дом бе нападнат тази нощ, откри " 24 часа ". Пред наш кореспондент Пенков описа, че малко след 3,00 часа е усетил, че някой дебне на терасата на жилището му, което е на първия етаж.

Приближил се до вратопрозореца на терасата и видял клекнал млад мъж. Нападателят се стреснал, блъснал с ръка вратата на терасата, счупвайки двата прозореца и избягал. Парчета от разхвърчалите се стъкла ранили фоторепортера по лицето. На място незабавно са пристигнали служители на реда от Пето РУП, които са създали оглед на аапартамента.

Това е следващото нахлуване над бургаския публицист от както преди към 2 година бе атакуван и обичай от престъпно проявения Петър Биберов-Кюфтето, до момента в който снима вреди от подпалено заведение в Морската градина. Пенков осъди Кюфтето за побоя, като делото завърши със съглашение и наказване пробация. След това обаче започнаха проблемите на Пенков.

В края на ноември 2018 година жилището му бе подпалено с автомобилна гума, сложена пред входната врата. Пожарът нанесе огромни вреди на целия вход, а хората бяха евакуирани. За палежа полицията в Бургас задържа Петър Биберов и двама мъже от обкръжението му. Разследването към момента не е минало в правосъдна фаза, само че в това време Биберов бе задържан при спецакция на столични и локални антимафиоти и спецпрокуратурата през септември т.г. и упрекнат като член на проведена незаконна група за набези, рекет, палежи и изнудвания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР