С поредната си нестандартна акция се прояви днес председателят на

...
С поредната си нестандартна акция се прояви днес председателят на
Коментари Харесай

Председателят на Партия на българските мъже иска оставката на синоптички

С следващата си ексцентрична акция се прояви през днешния ден ръководителят на " Партия на българските мъже " Росен Марков. На центъра на Варна, пред Информационния център той изиска оставката на три красиви синоптички - Ева Кикерезова от Българска национална телевизия, Натали Трифонова от bTV и Никол Станкулова от Народоосвободителна въстаническа армия телевизия, заяви Булфото.

Мотивите му за това са изключително забавни.

Оставките на красивите синоптички са наложителни, тъй като българските мъже се разсейват от красивите им крайници, гърди и не схващат какво ще е времето.

Според Росен Великите национални въстания ще станат повече от въстанията в историята на България и с цел да не изостане Партията на българските мъже и тя желае оставки. ВЕДНАГА! Той им предлага на почнат работа в Партията на българските мъже на двойни заплати и по този начин да усилят членската маса. Марков прикани въпреки всичко да се пазим от вируса, по тази причина предлага маска " Мая " - поцинкована кофа, която пази освен от Коронавирус, само че защищава и от тъпотия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР