С поредица от срещи завърши посещението на областния управител на

...
С поредица от срещи завърши посещението на областния управител на
Коментари Харесай

Илиан Тодоров проведе в Париж поредица успешни срещи с еврейската общност

С поредност от срещи приключи визитата на регионалния шеф на Софийска област Илиан Тодоров на еврейската общественост в Париж, оповестяват от пресцентъра на Областния шеф.

Главният секретар на Moadon Ivri – Съюз на еврейския език и просвета в Париж Рут Перин, по чиято покана Тодоров е в Париж, своята изключителна признателност и му връчи един от знаците на еврейската общественост. На обичайна среща на Moadon Ivri в наличието на Контеса Естер дьо Помери регионалният шеф за следващ път заявява своята съпричастност към проблемите на еврейската общественост в България. Контеса Естер дьо Помери е един от най-хубавите другари на България. През годините тя е изпратила над 100 камиона с здравно съоръжение, направила е обилни дарения за лечебните заведения.

По време на срещите беше стихотворец ангажимент от еврейската общественост в Париж да подкрепи реставрацията на Синагогата в гр. Самоков.

Срещите на Тодоров с еврейската общественост в Париж се реализират с дейното подпомагане на Яков Джераси – ръководител на Федерацията на ционистите в България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР