С помощта на Гражданско движение БОЕЦ“ в Европейския парламент /ЕП/

...
С помощта на Гражданско движение БОЕЦ“ в Европейския парламент /ЕП/
Коментари Харесай

Казусът с уволнението на Александър Морфов стига до Европейския парламент

С помощта на Гражданско придвижване „ БОЕЦ “ в Европейския парламент /ЕП/ е импортирана петиция, която разказва обстоятелствата към уволнението по политически аргументи на режисьора Александър Морфов и изисква следствие от страна на европейската институция.

В документа се обръща внимание и на репресията, която шефът Васил Василев упражнява под формата на тормоз и закани против чиновниците на Народния спектакъл „ Иван Вазов “, които обществено изявяват съпричастие към уволнения Морфов .

От „ Боец “ показват признателност на Ива Ганева , с чиято помощ петицията е била направена и импортирана в Екологичен потенциал

„ Да забележим далия новият министър на културата ще реагира или „ Промяната “ ще отбрани ползите на Движение за права и свободи, а жителите отново ще се окажем последния рубеж в борбата против мафията! Незабавно освобождение на Васил Василев и възобновяване на Александър Морфов на неговия пост! Справедливост и знак за смяна или още от същото? До дни ще стане ясно “ , пишат още „ Боец “.

Гражданското придвижване дава обещание, че ще продължава да следи този проблем и да поддържа идеята на жителите , които се осмеляват да се опълчват на политическото вмешателство, в тази ситуация на Движение за права и свободи ,  в публичния живот и „ порочните партийни и ченгеджийски практики “ .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР