С политическа фигура като Асен Василев, която според нас не

...
С политическа фигура като Асен Василев, която според нас не
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: ИТН са готови за третия мандат

С политическа фигура като Асен Василев, която съгласно нас не би трябвало да се допира до власт, тъй като той се докосна веднъж и потънаха парите на страната – 9 милиарда потънаха за 9 дни. Продължаваме да питаме къде са тези пари и продължаваме да не получаваме отговор. Това разяснява в Народното събрание Станислав Балабанов от Има Такъв Народ, съобщи кореспондент на " Фокус "

" С тези екстравагантни оферти " Продължаваме промяната " няма късмет за осъществяване на този проектокабинет, изключително като втора мощ и кабинет на малцинството. Така че опциите съгласно мен е или през първия, или през третия мандат, като за третия казахме още на консултациите при президента, че Има Такъв Народ е подготвен да го получи, в случай че се стигне до такава степен ", добави Балабанов.

" В момента отговорността за образуването на постоянно държавно управление е в тези, които се чака да получат мандата в околните дни от президента. Но на хората им писна да вървят на избори. Ако всичко се взриви и отидем на нови избори, нищо няма да се промени, а в противен случай – обстановката ще се утежни още повече и тогава народът ще излезе и ще накаже всички политически обединения ", счита още националният представител.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР