С полет на правителствения Фалкон от Москва в България беше

...
С полет на правителствения Фалкон от Москва в България беше
Коментари Харесай

Правителственият Фалкон докара от Москва дългогодишния директор на Народния театър! В будна кома е

С полет на държавния " Фалкон " от Москва в България беше превозен известният режисьор Павел Васев.

Дългогодишният шеф на Народния спектакъл и началник на Българския културен център в Москва беше в болница в съветската столица след прекаран инсулт. Той е в положение на будна кома. Специално оборудвана кола за спешна помощ транспорти Васев от летището до " Пирогов, където лекуването на режисьора ще продължи.

" Прогноза за положението му не може никой да каже. Ние ще го приемем като един пациент, който все едно за първи път влиза в болница, той за нас е нов пациент, той е нов пациент и за България. Оттук нататък предстоят процедура. Може би ще би трябвало да се направи скенер, спомагателни проучвания, тъй че тези неща изискват време ", изясни шефът на незабавния институт проф. Асен Балтов.

" В живота си всеки на България дава много доста. И това, което страната, от време на време може да даде е доста малко от това, което той е дал и в случай че измерваме нещата, това е метода на мислене, това е положителното държание и рационалното несъмнено ", разяснява някогашният министър на културата Вежди Рашидов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР