С поклонение на Божи гроб ще отбележи рождения си ден

...
С поклонение на Божи гроб ще отбележи рождения си ден
Коментари Харесай

Премиерът празнува рожден ден на Божи гроб

С поклонение на Божи гроб ще означи рождения си ден през днешния ден министър председателят Бойко Борисов, който е на посещаване в Израел. Той навършва 59 година Веднага след диалозите си с Иълдъръм във вторник той излетя от Измир за Йерусалим, заяви в. "24 часа ".

На потегляне Борисов получи от турския министър председател подарък ваза за персоналния си празник. Миналата година двамата го отпразнуваха дружно на Босфора, а в този момент, когато навлиза в 60-ата си година, Борисов ще посрещне рождения си ден на Божи гроб.

Рано сутринта през днешния ден той има среща с израелския министър председател Бенямин Нетаняху, президента Реувен Ривлин и водача на опозицията Исак Херцог, очакван е и диалог и с президента на Световния еврейски комитет Роналд Лаудер.

Освен с поклонение на Божи гроб министър председателят ще означи рождения си ден и с благословия от Йерусалимския патриарх Теофилос Трети. Истинските празненства обаче ще са вечерта в Тел Авив, когато българските евреи в Израел ще посрещнат Борисов със специфична торта.

Атмосферата ще направи още по-празнична националната певица Николина Чакърдъкова със своя отбор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР