С покачването на инфлацията и оставащите високи лихвени проценти, много

...
С покачването на инфлацията и оставащите високи лихвени проценти, много
Коментари Харесай

5 важни опции за облекчаване на дългове, които трябва да знаете

С покачването на инфлацията и оставащите високи лихвени проценти, доста американци се оказаха затрупани от възходящи суми на задължения. В края на краищата упоритата инфлация докара до скок на разноските за живот през последните няколко години, а съществени неща като храна, жилище и сила в допълнение натоварват бюджетите на семействата.

Федералният запас също задържа референтния си % на пауза на 23-годишен връх през последните няколко месеца, с цел да се опита да смекчи инфлацията. Това от своя страна докара до повишаване на ставките по кредитните карти, обременявайки кредитополучателите с по-високи финансови такси, които вършат все по-трудно изплащането на техните салда, поставяйки в допълнение напрежение върху бюджетите на доста хора.

Но до момента в който днешната икономическа среда може да докара до струпване на задължения с високи лихви, положителната вест е, че има способи за справяне с този вид проблеми. Например, в случай че се борите под тежестта на възходящия дълг по кредитна карта,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР