С поглед към поредното натоварено лято - това на 2019,

...
С поглед към поредното натоварено лято - това на 2019,
Коментари Харесай

Глушков призова за привличането на повече спонсори по време на ОС на БФБ

С взор към следващото натоварено лято - това на 2019, а и на идващото, когато през юли София ще бъде хазаин на международното състезание за юноши до 17 години, протече постоянното Общо заседание на Българската федерация по баскетбол.

С огромно страдание президентът на БФБаскетбол Георги Глушков, водещият на събранието и ръководител на Треньорската комисия Иван Чолаков и представители на клубове, означиха, че наличието на Оценка за съвместимост е прекомерно непретенциозно - малко повече от 20 клуба от имащи право на глас 131, почетоха Оценка за съвместимост в хотел " Рамада ". Глушков прикани към засилена работа за привличане на повече спонсори на баскетбола.

Изслушани и признати бяха Отчетите на УС и НБЛ за последните 12 месеца, а също и Отчетите на Контролния съвет, Треньорската и съдийската комисия. Председателите на Търговска колегия и Семеен кодекс - надлежно Иван Чолаков и Владимир Цеков, се сплотиха към мнението, че би трябвало да има по-добра връзка сред тези две звена.

" Нужна е по-голяма връзка от страна на клубовете към федерацията, към комисиите. Предлагайте, обсъждайте с нас, излагайте вижданията си ", сподели Чолаков към представителите на клубовете. Приет бе и финансовият доклад на федерацията за миналата година.

Гласувани и признати единомислещо бяха и измененията в Устава на организацията, наложени от новия Закон за физическото образование и спорта, влезнал в действие по-рано тази година.

Снимка: basketball.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР