С подписването на Maрсел Готшлинг, Валдхоф (Манхайм) вече получи първото

...
С подписването на Maрсел Готшлинг, Валдхоф (Манхайм) вече получи първото
Коментари Харесай

Валдхоф си хареса Стефан Велков

С подписването на Maрсел Готшлинг, Валдхоф (Манхайм) към този момент получи първото укрепване на отбраната в четвъртък, само че десният бек може да не е единственият новопостъпил. Според " Билд " българският защитник Стефан Велков от Юрдинген е идващият " парещ претендент ". 24-годишният централен бранител пристигна в Kрефелд от холандския втородивизионен Ден Бош предишното лято и изигра цялостни 90 минути в пет от първите шест мача.

Българинът изигра последния си мач в средата на октомври при тежкото проваляне с 0:4 от Веен Висбаден. Тогава той загуби титулярното си място за сметка на Едвинас Гирдвайнис. Все още не е ясно дали Юрдинген ще пусне 24-годишния футболист - в края на краищата договорът на Велков с тима до юни 2022 година

Валдхоф обаче може да се възползва от финансовото терзание на Юрдинген, които евентуално ще приключат сезона без нов вложител и мъчно ще поддържат същата финансова рамка. След няколко несполучливи опита да се върне в националното равнище, Валдхоф към този момент е в Трета лига и заема 12-о място с 23 точки след 18 мача. Юрдинген е на 10-а позиция с 24.

Велков ще донесе при " сините " в Манхайм опита от 72 мача от efbet Лига в България, три мача в Ередивизи и един мач за националния тим на България. Има и две участия в Лига Европа с екипа на.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР