С подобен компютър ще можете да изпълнявате всички рутинни офис

...
С подобен компютър ще можете да изпълнявате всички рутинни офис
Коментари Харесай

GPD Pocket 2 – ултрабук, който се побира в джоба

С сходен компютър ще можете да изпълнявате всички рутинни офис задания, както и да се забавлявате с видео, игри и сърфиране в интернет и обществените мрежи

GPD Pocket 2 има 7-инчов сензорен панел H-IPS с резолюция FHD 1920х1200 пиксела

Тънките и леки ноутбуци, наричани ултрабуци, са най-желани на пазара. Но в случай че желаете още по-компактен компютър, който може да се побере даже в джоба и е по-удобен за носене, предложенията не са толкоз доста. Все отново има устройства и от тази категория с доста положителни характерности.

Представител на джобните компютри е моделът GPD Pocket 2, който на процедура ще ви обезпечи опциите на мобилен офис. Този компютър се предлага сега на привлекателна цена от €420,99 (валидна с ваучър за отстъпка L1928F) в онлайн магазина Cafago. Джобният районен съд под ръководство на 64-битова операционна система Windows 10 има размери 181х113х8-14 мм и тежи единствено 512 грама.

GPD Pocket 2 е подобаващ както за настоятелен приложения, по този начин и за занимания

С сходен компютър ще можете да изпълнявате всички рутинни офис задания, както и да се забавлявате с видео, игри и обществени мрежи. Моделът разчита на пестелив, нисковолтов процесор Intel Celeron 3965Y с тактова периодичност до 1,5GHz, създаден по 14-нанометров софтуерен развой, и допълнен от Intel HD Graphics 615 чипсет, 8GB оперативна памет LPDDR3 RAM и 128GB непрекъсната флаш-базирана памет за бързо зареждане на операционната система и приложенията.

Екранът на GPD Pocket 2 (8GB) Amber Black е 7-инчов със сензорен панел H-IPS за висока бляскавост и необятни зрителни ъгли, с поддръжка на FHD резолюция 1920х1200 пиксела. С плътност на пикселите от 324 ppi (пиксела на инч), тъчскрийн екранът дава обещание тънко и отчетливо изображение, сходно на екрана на таблет от висок клас.

GPD Pocket 2 е тъничък, стилен и лек – ще се побере даже в джоба

Джобният районен съд е екипиран с всички нужни модули и интерфейси за пълноценни връзки. Наличен е двубандов (2.4G/5G) безжичен Wi-Fi модул с поддръжка на 802.11a/b/g/n/ac за бърз достъп до интернет, както и Bluetooth 4.1 модул за безжичен продан на файлове сред компютъра и устройства от рода на смарт телефони, както и за свързване на Bluetooth аксесоари. Предвидени са още два врата USB 3.0 и един Type-C, слот за карти памет, 3,5-мм гнездо за слушалки, микрофон и представители.

GPD Pocket 2 се предлага със сменяема литиево-полимерна батерия с потенциал 6800 mAh, която обезпечава самостоятелна работа в продължение на 6-8 часа, според от работните условия и натоварването. Голямо преимущество на компютъра е дизайнът с дейна охлаждаща система от равнище районен съд, която поддържа модела студен и високопроизводителен, акцентира производителят.

GPD Pocket 2 е налично наслаждение – коства колкото един прекрасен смарт телефон

Този стилен и лек джобен компютър с доста положителни механически характерности е кадърен да поддържа всички рутинни приложения от всекидневието – работа с документи, е-поща, чат връзки и други, наред със занимания като гледане на видео и относително леки игри. Всичко това на изцяло допустима цена.

Можете да купите джобния компютър тук: GPD Pocket 2 (8GB) Amber Black – на цена от €420,99, годна с ваучър за отстъпка L1928F доникъде на месец април, и с безвъзмездна доставка.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР