С подготовката на косите на майката и дъщерята е бил

...
С подготовката на косите на майката и дъщерята е бил
Коментари Харесай

Катрин Зита Джоунс и дъщеря й се появиха заедно на корицата на списание СНИМКИ

С подготовката на косите на майката и дъщерята е бил зает Стефан Боден. Прическите акцентират тяхната характерност: звездата от Чикаго избира да носи права коса, а Карис обича да ги събира на опашка или да са на къдрици.



„ Много се веселя, че съм на корицата на септемврийския брой с прелестната си щерка “, написа актрисата в Instagram под обява с корицата на списанието.

Дъщерята на Катрин показа също възприятията си. „ За мен е чест да бъда на корицата на списанието. Благодаря на невероятния екип ”, написа момичето.



Актрисата, дружно с щерка си, не за първи път се появяват на кориците. Миналата година двойката украси септемврийския брой на списание Town & Country. На фотографията Катрин и Карис наподобяват друго, само че в това време ужасно в червени и черни цветове.



В изявление младото момиче признава, че вижда майка си като фешън икона. Актрисата, най-известна с ролята си във кино лентата "Маската на Зоро ", от своя страна, съобщи, че се гордее с неповторимия жанр на щерка си.

„ Тя е съвременно младо момиче. Никога не ми се е налагало да се обръщам към Керис и да споделям: "Мисля, че това е малко неуместно ", съобщи Зета-Джоунс пред изданието. - Веднъж тя сподели: "Мамо, в действителност одобрявам този комбинезон. " Казах, "Да, само че не ти ли се коства, че е прекомерно дълъг? " Не би трябвало ли да е по-къс? “

Керис дава отговор по следния метод:„ Мамо, ти си единствената майка в света, която споделя на 15-годишното момиче, че комбинезонът би трябвало да бъде по-къс. “

Катрин и Карис наподобява имат идеална връзка сред майка и щерка.

Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР