С почистена фасада, ремонтирани клиники и нова апаратура – последно

...
С почистена фасада, ремонтирани клиники и нова апаратура – последно
Коментари Харесай

ВМА с нова „фасада” за празника

С почистена фасада, ремонтирани клиники и нова инсталация – последно потомство, ще означи при започване на месец декември 128-мата си годишнина Военномедицинска академия (ВМА). След траял няколко месеца ремонт, експертите от няколко звена към този момент лекуват болните при съвършени условия и в уютна конюнктура.

Изцяло реновирани бяха Клиника по онкология, Клиника по нервни заболявания, Клиника по функционална диагностика на нервната система, Клиника по незабавна токсикология, Клиника по обща и онкологична гинекология, Клиника по ендоурология и екстракорпорална литотрипсия, Клиника по съдова хирургия, операционните зали на съдовите и трансплантационните екипи.

Ултрамодерна инсталация за две от клиниките на ВМА

Началникът на ВМА генерал-майор професор доктор Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS срещна ръководителите на останалите клиники освен с постигнатите резултати досега, само че и ги „ въведе” в настоящите ремонтни действия, които не престават в Клиника по гръдна хирургия, Катедрата по ортопедия и травматология, Втора клиника по коремна хирургия, операционния бранш на Спешното поделение и други. ВМА е водеща болница, разполага със експерти на международно равнище, които заслужават да работят и да се развиват при съответните условия.

От своя страна, пациентите ни заслужават първокласна грижа – по тази причина и вложенията в осъвременяването въз основата ще продължат. Новите, съвременни условия са в унисон с цялостната идея за развиване на Академията и лекуването на пациентите по най-модерните и научно основани методики.
21
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР