С победата си над Дъстин Порие в събота Хабиб Нурмагомедов

...
С победата си над Дъстин Порие в събота Хабиб Нурмагомедов
Коментари Харесай

Тони Фъргюсън към Хабиб: Почини си, но не прекалявай, защото идвам за теб!

С успеха си над Дъстин Порие в събота Хабиб Нурмагомедов впечатли доста хора, само че не и сътрудника си Тони Фъргюсън. Нурмагомедов накaра Порие да се съобщи в трети рунд и навлезе в серия от 12 следващи победи в UFC, а статистиката му в ММА към този момент е 28-0.

Веднага след дуела в събота стартира да се приказва за борба сред него и Тони Фъргюсън, който е някогашен краткотраен първенец и също се намира в серия от 12 следващи победи в организацията. Това е борба, която почитателите чакат дълги години, като двамата трябваше да се бият към този момент четири пъти, само че срещата им постоянно пропада.

Тони Фъргюсън се присмя на Дейна Уайт, който показа, че американецът е идващ, само че единствено в случай че одобри дуела. „ Кукувицата” е подготвен незабавно да стартират договаряния и борбата им да се случи още в средата на декември.

В изявление за Helwani Фъргюсън показа, че съгласно него представянето на Хабиб е било мързеливо и еднотипно.

„ Нямам нищо срещу него, само че бе ленив. И двамата минаха през доста нерви и сходни неща. Хабиб просто подложи Порие на напрежение, а той нямаше отговор”, сподели Фъргюсън.

„ Поздравявам го за успеха, само че както към този момент споделих – бе ленив. Подготвял съм се за него толкоз доста пъти. Той е добър войник, само че знам по какъв начин да го пречупя”, съобщи американецът.

„ Аз съм войник, който обича да вкарва доста удари, ритници, колена и юмруци. А в този момент видях войник, който просто бута противника към оградата и не прави кой знае какво. Виждам много пропуски в играта му, само че има добър екип зад него, който знае какво прави, тъй че съм сигурен, че ще се опитат да поправят грешките”, сподели боецът.

„ Мисля, че Дъстин се изплаши преди борбата. Вероятно е било просто културен потрес. Дойде им допълнително и на двамата.”

„ В идната борба евентуално ще видите най-хубавата версия на Хабиб, която в миналото сте виждали. Знам, че ще поправят „ дупките” в неговата игра. Но аз ще го слага в обстановки, в които не е бил”, закани се „ Кукувицата”.

„ Така че, Хабиб, наслаждения се на хамбургерите и другите отпадъци, само че не надебелявай, тъй като пристигам за теб”, приключи Тони Фъргюсън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР