С победата си над Бетис с 2:0 Виляреал постигна трети

...
С победата си над Бетис с 2:0 Виляреал постигна трети
Коментари Харесай

Виляреал направи постижение далече от своя дом

С успеха си над Бетис с 2:0 Виляреал реализира трети следващ турнирен триумф без да допусне гол. Нещо, което не се беше случвало на отбора от 13 години.

По този метод “Жълтата подводница” натрупа 304 минути със суха мрежа при своите визити в Ла Лига след триумфите над Селта (1:0), Гранада (1:0) и “вердибланкос”. Последното попадение в тяхната врата при посещение беше дело на Раул Гарсия от дузпа при загубата с 0:1 от Атлетик Билбао. За последно тимът имаше сходна серия през 2007 година Тя стартира в 38-ия кръг на сезон 2006/07 против Севиля (1:0) и продължи през идващия сезон против Валенсия (3:0), Майорка (1:0) и Расинг Сантандер (2:0).
A real guarantee between the sticks. @SergioAsenjo1

5 clean sheets in his last six games. #RealBetisVillarreal pic.twitter.com/sHqlhDprtw
— Villarreal CF English (@Eng_Villarreal) July 2, 2020 Междувремено, клубът се похвали с обстоятелството, че има най-вече попадения в Примера дивисион за акцията, маркирани от испански футболисти - 40 от общо 53. С максимален принос за това са Жерард Морено и Сантиаго Касорла, надлежно с по 15 и 8 гола. Следва Атлетик Билбао с 38 попадения, колкото са и всички маркирани от баските през сезона. От тимовете, които са над Виляреал в класирането, в това отношение най-вече голове има Атлетико Мадрид - 26. Тези на Реал Мадрид са 14, а Барселона и Севиля са с по 13.

¡Somos el equipo con más goles españoles de @LaLiga!

https://t.co/xhoczrQNUN pic.twitter.com/VDsH3djmNi
— Villarreal CF (@VillarrealCF) July 2, 2020 Ла Лига 33 кръг, сряда 1 юли  Реал Бетис 0:2краен резулат  Виляреал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР