С победата над Пирин ЦСКА си върна върха в класирането,

...
С победата над Пирин ЦСКА си върна върха в класирането,
Коментари Харесай

Еуфория сред феновете на ЦСКА преди дербито с Лудогорец

С успеха над Пирин ЦСКА си върна върха в класирането, откакто в границите на два дни заемаше втората позиция. Това се случи за първи път от средата на октомври насам. " Червените " се оправиха със задачата да се изкачат още веднъж на лидерската позиция и влизат в приповдигнато въодушевление в директния двубой за купата с Лудогорец в неделя.

Същото се отнася и за почитателите им, които бяха изпълнили до краен лимит бранша за посетители на " Христо Ботев ", а след реализирано съгласие сред клубовете, част от тях бяха настанени и на централната естрада.

За конфликта с разградчани в неделя на " Армията " се чакат над 15 000 фенове, като това ще е най-посетеното домакинство на ЦСКА от полуфинала-реванш от шампионата за купата на България с Берое през сезон 2015/16, когато отборът се подвизаваше във В група.

Подкрепата на публиката ще е извънредно значима за столичани, които при победа значително ще си подсигуряват и първото място след края на постоянния сезон. Това пък ще значи, че ще одобряват Лудогорец и в плейофите, когато стадионът също ще е цялостен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР